Дата на издаване Overlord 3

Можете да отидете на тази страница в два случая: или вече сте играли Overlord: Bellowship of Evil, или все още не, с което ви поздравяваме, защото сте спасили душата си от истинско зло.

За тези, които все още не знаят, Overlord: Fellowship of Evil е третата игра в серията Overlord, за съжаление. Намирането на същия безвкусен, грозен и просто скучен проект ще бъде доста трудно. И точно поради това „неразбиране“ е малко вероятно скоро да чуем фразата „ дата на пускане Overlord 3 “.

Няма да навлизаме в тънкостите на тези „занаяти“. Можем да кажем, че играта изглежда като много лоша кооперация Diablo за четирима играчи. Ако не вярвате, че играта на Overlord може да бъде толкова лоша, тогава просто погледнете потребителските прегледи на Steam и ще се убедите сами.

Но наистина, защо играта е толкова ужасна? Направена ли е от напълно външни лица? Не. Overlord: Fellowship of Evil е направен от същите разработчици като двете предишни игри - Codemasters. И така, каква е сделката?

Е, веднъж преди излизането на Overlord: Fellowship of Evil, Codemasters обявиха, че искат да променят курса на играта. Промените, разбира се, не винаги са лоши събития, особено в игралната индустрия. Понякога те се възползват от франчайзинга, а понякога не. Overlord: Fellowship of Evil определено попадна във втора категория.

Какво ще кажете за всяка информация за следващата игра? Дата на издаване на Overlord 3 или може би някакво съобщение за развитие? За съжаление все още няма нищо подобно. И нищо чудно, защото Overlord: Fellowship of Evil бе освободен преди малко повече от година.

Човек може само да се надява, че франчайзът ще преживее този удар и нова игра за Господа все пак ще бъде пусната. Може би след година или две ще чуем някаква информация за новия проект.

Интересни Статии