Дата на издаване на PlayStation 5, връзка GTA 6 и още много други!

PlayStation 4 може да се счита за доста стара конзола, като се има предвид, че Sony за първи път я пусна през 2013 г. През цялото това време чувахме само слухове за PlayStation 5. Въпреки това PS4 беше огромен успех за компанията и изглежда, че следващата игрална конзола на Sony ще успее на PlayStation 4 и ще достигне още по-големи височини. Оказва се, че Sony вече набира сили за дългоочаквания старт на PS5.

Възможна дата на пускане за PS 5, опции на конзолата и отношение към GTA 6

Според последните доклади се очаква PS5 да се появи в два варианта във връзка с VR. Нещо повече, конзолата ще бъде пусната с дългоочаквания проект от Rockstar - GTA 6. С вече близкото излизане на GTA 6 в бъдеще е много вероятно PS5 да бъде стартиран едновременно с този проект Rockstar. Няма причина Sony да не се възползва от шума около развитието на GTA 6. Освен това изглежда, че PS5 ще предостави повече VR опит на играчите от по-големия си брат. Преносима система като Nintendo Swich също се очаква в бъдеще.

Дата на издаване на PS5

PS5 определено излиза в близко бъдеще. Но точната дата на пускане в момента не е известна. Някои от техническите експерти посочват старта в края на 2018 година. Други спорят за пускането на конзолата през 2020 година. Въпреки че 2019 г. също може да бъде много възможен за дебют на конзолата.

PS5 цена

Когато PS4 беше пуснат за пръв път, цената от 400 долара изглеждаше доста ниска за това, което предлага конзолата. Sony вероятно няма да премине над $ 500 за PS5, като се има предвид колко важна е цената за успеха на PS4. Sony обаче може да се съсредоточи върху продажбата на аксесоари за конзолата, за да добави голям плюс към общите приходи от продажби. Самата конзола може да не е много скъпа, но с помощта на аксесоари те ще могат да пристъпят по голям начин върху ценовия бар.

Интересни Статии