Call of Duty: WW2: как да коригираме сривове, грешки, бъгове, черен екран и други проблеми

Call of Duty: WW2 беше пусната на компютри и конзоли, но потребителите на компютри изпитват някои проблеми с играта, които не им позволяват да се наслаждават спокойно на играта. В тази статия ще обсъдим всички известни проблеми с Call of Duty: WW2 днес, както и ще ви предоставим възможни решения за тях.

Call of Duty: WW2 е най-новата игра в един от най-популярните милитаризирани франчайзинг за игри. Играта е разработена от Sledgehammer Games, която работи върху Call of Duty: Advanced Warfare. Call of Duty: WW2 ще върне играчите във Втората световна война.

Преди да преминем към най-важното, нека разгледаме системните изисквания за играта. В момента са известни само минималните изисквания, но те трябва да са достатъчни, за да разберем дали вашият компютър може да се справи с новата част на Call of Duty или не.

Минимални системни изисквания Call of Duty: WW2

  • ОС: Windows 7 или по-нова версия (само 64-битова версия!)
  • Процесор: CPU: Intel® Core ™ i3 3225 3.3 GHz или AMD Ryzen ™ 5 1400
  • RAM: 8 GB RAM
  • Видеокарта: NVIDIA® GeForce® GTX 660 @ 2 GB / GTX 1050 или ATI® Radeon ™ HD 7850 @ 2GB / AMD RX 550
  • DirectX: Версия 11
  • Мрежа: широколентова интернет връзка
  • Дисково пространство: 90 GB

Call of Duty: WW2: Ръководство за решаване на технически проблеми

Call of Duty: WW2 - грешка s2_sp64_ship.exe

Грешката s2_sp64_ship.exe е един от най-често срещаните проблеми, който не позволява на играчите да стартират едноименната кампания Call of Duty: WW2. Решението вече е намерено и може да бъде намерено в подчертаната статия с грешка s2_sp64_ship.exe в Call of Duty: WW2.

Call of Duty: Сривовете на Втората световна война

Някои компютърни играчи се оплакват от проблем, който кара Call of Duty: WW2 да се срине при стартиране. Уверете се, че на вашата система са инсталирани най-новите драйвери за вашата видеокарта. Call of Duty: WW2 е игра на AAA, така че оптимизирани драйвери както от Nvidia, така и от AMD вероятно би трябвало да излязат за нея. Освен това се уверете, че някои ненужни програми не работят на заден план: някои от тях са напълно способни да създадат конфликт, който води до срив.

Call of Duty: WW2 - проблем с множество монитори

Някои играчи с множество монитори не могат да стартират Call of Duty: WW2 на главния монитор, в резултат на което играта започва на втория монитор. Решение на проблема отдавна е намерено и то е доста просто. Влезте в играта и задайте режим на цял екран.

След това натиснете клавишната комбинация ALT + Enter, за да поставите играта в режим на прозорец. След това - плъзнете прозореца от Call of Duty: WW2 към главния екран и натиснете ALT + Enter отново, за да го разширите до цял екран. След като направите това, играта вече ще се изпълнява постоянно на главния екран.

Call of Duty: WW2 - нисък FPS / замразяване / ниска производителност

PC плейърите вече са свикнали с такъв проблем като лоша производителност на игрите. PC игрите са невероятно трудни за оптимизиране за всички хардуерни конфигурации, така че можете да ги разберете. За да подобрите честотата на кадрите и да се отървете от фризовете в Call of Duty: WW2, трябва да сте сигурни, че сте актуализирали драйверите за вашата видеокарта. Ако не сте го направили вече за доста впечатляващ период, не забравяйте да отидете на уебсайта на Nvidia или AMD, изтеглете и инсталирайте нови драйвери.

Друга причина да получите слаба производителност в Call of Duty: WW2 е използването на интегриран графичен ускорител. Припомняме ви, че интегрираните видеокарти не са проектирани за толкова трудни задачи като игри. Уверете се, че се опитвате да стартирате Call of Duty: WW2 на дискретен графичен ускорител.

Също така ви съветваме да обърнете специално внимание на вашия твърд диск. Уверете се, че на заден план не работят никакви тежки програми (и още повече игри), които са в състояние силно да заредят твърдия диск. Това е неговото натоварване, което може да доведе до замръзване и други спирачки в Call of Duty: WW2.

Call of Duty: WW2 - Трептене на екрана

Някои от играчите се оплакаха от проблема с трептенето на екрана при започване на Call of Duty: WW2. Това явление се наблюдава главно в една кампания на играта на играта. За съжаление към този момент все още не е известна причината и надеждното решение на този проблем. Все пак можете да направите нещо, докато чакате пластира от разработчиците.

Стартирайте играта и след това, веднага щом видите трептенето на екрана, натиснете клавишната комбинация ALT + Enter, за да преминете към режим на прозореца. По някаква причина режимът на цял екран в Call of Duty: WW2 причинява трептящ проблем и той може да бъде решен просто като преминете в прозоречен режим.

Освен всичко друго, някои играчи се натъкнаха и на трептене в зелено. Това явление се дължи изцяло на неправилно зададената честота на опресняване на екрана в Call of Duty: WW2. Например, мониторът ви поддържа само 59-60 Hz, а в настройките на играта задавате 75 Hz. Отидете на графичните настройки на Call of Duty: WW2 и задайте правилната скорост на опресняване.

Call of Duty: WW2 - Няма проблем със звука / звука

Огромен брой играчи започнаха да се сблъскват с проблема с липсата на поне всякакъв звук в игрите. Проблемът обаче е известен и решението му няма да отнеме дори пет минути. Така че, нямате звук в Call of Duty: WW2, защото звуковият формат е зададен неправилно в настройките на вашето звуково устройство. Ако по-рано този проблем беше решен чрез задаване на формата „24 бита, 48000 Hz (Студио запис)“, сега това не е опция.

Щракнете с десния бутон върху иконата на високоговорителите в лентата на задачите "Старт" и изберете "Устройства за възпроизвеждане". Намерете вашето звуково устройство и щракнете двукратно върху него с левия бутон на мишката. Отидете в раздела „Формат“, щракнете върху падащото меню и изберете „24 бита, 96000 Hz (Студио запис)“. Запазете приетите настройки и стартирайте Call of Duty: WW2. Този път в играта ще има звук.

Call of Duty: WW2 - липсва .dll файл

Ако срещнете грешката при отсъствието на какъвто и да е dll файл при стартиране на Call of Duty: WW2, тогава имате директен път към папката Redist, която се намира в папката на играта. Там вероятно ще намерите инсталатори на софтуер като DirectX, Microsoft Visual Studio C ++, .NET Framework и т.н. и т.н.

Ако все още не сте ги инсталирали и имате някакъв вид грешка, тогава можете да я разрешите, като просто инсталирате целия гореописан софтуер. Ако видите грешка на екрана с липсващия файл на SteamAPI.dll, препоръчваме ви да инсталирате отново клиента на Steam, тъй като този файл е част от него.

Call of Duty: WW2 - черен екран

Друг проблем, който се наблюдава при някои играчи в Call of Duty: WW2 на компютъра. Този проблем отново е свързан с режим на цял екран. Ако видите черен екран при стартиране на Call of Duty: WW2, след това натиснете ALT + Enter, за да преминете към режим на прозореца. В прозореца всичко трябва да работи както трябва.

Поставяйки играта в прозоречен режим, отидете на графичните настройки Call of Duty: WW2 и задайте разделителната способност по-ниска от това, което в момента струва. Проблем с черен екран понякога може да възникне поради изключително високата разделителна способност в играта, която просто не се поддържа от вашия монитор.

Интересни Статии