BSoD 0x0000000a: Причини и решения за отказ

При използване на компютър може да възникне BSoD 0x0000000a . Това означава, че системен файл или софтуерен компонент на трета страна е получил достъп до част от паметта, до която няма права за достъп.

Методи за решаване на грешка 0x0000000a

Този проблем е обширен и за да го разрешите, продължете както следва, в зависимост от условията на повредата:

  1. При прехвърляне или събуждане на системата от режим на заспиване и хибернация или след свързване на Bluetooth устройство . Използвайте информацията на тази страница за поддръжка на Microsoft, където също можете да изтеглите актуализацията, която коригира проблема.
  2. След като свържете ново устройство, инсталирайте програмата . Изключете такова оборудване, деинсталирайте приложението - това се прави най-добре след изтегляне в безопасен режим. Актуализирайте Windows, използвайте аналозите на сриваната програма, инсталирайте различна версия на драйвера на хардуера.
  3. Ако провалът се появи непредвидимо . Определете доколко проблемът е специфичен за устройството. Изключете устройства, които не играят ключова роля от своя страна, след всяка стъпка проверете дали се появява повреда. Проверете устройствата и RAM паметта за хардуерни грешки. Антивирусното сканиране на компютъра няма да е излишно. Понякога елиминирането на 0x0000000a помага за актуализиране на фърмуера на дънната платка, но ако това не помогне, след това инсталирайте отново Windows.

Интересни Статии