Borderlands 3: Огнеметът Илона Маска

Отличителна черта на Borderlands 3 е най-широката селекция от оръжия и цяло море от великденски яйца. Смешно е, но понякога изглежда, че се натъквате на някакво великденско яйце или изпращате буквално на всяка крачка. В днешната статия ще поговорим с вас за едно от най-добрите оръжия / великденски яйца - PP огнемет, прототипът на който е огнемет от Ilon Mask!

Просто погледнете този блясък, тази форма, тези характеристики! Как можете да получите този легендарен пистолет за себе си? Първо трябва да отидете в приюта и да активирате Mayhem Mode III. Задължително е да направите това веднага след приключване на историята кампания. Трябва също да се помни, че този режим се счита за един от най-трудните и е подходящ само за обучени геймъри.

Теоретично можете да обработвате огнеметър на други нива и в други режими, но в режим Mayhem III е най-вероятно да изпадне.

След като настроите режима, трябва да се насочите към планетите на Атина. Веднага ще изясним, че в близост до дестинацията няма точки за бързо пътуване, а самото местоположение се намира далеч от основния регион. Ето защо, бъдете готови за определени трудности с фермата, тъй като трябва постоянно да бягате от далечна точка, за да нулирате врагове. Но според потребителите това има смисъл, тъй като тук най-вероятно е загубата на огнемет.

След пристигане в точката отляво на картата, намерете жълтия камък и го изкачете. Това ще отвори оглед на битката на маливийците с реч. Тук трябва да намерите Чупакабра - легендарното чудовище, когото Хамерлок поиска да унищожи. Chupacabra трябва да бъде убит и след като завършите нивото, вие гарантирано ще получите много награди, включително огнеметър.

Интересни Статии