Borderlands 3: модно облекло на класа

В самото начало на сюжетната задача на планетата Прометей възниква въпросът за играчите: как да оборудват модни класове в Borderlands 3? Някои играчи прекарват няколко часа в играта, но все още не разбират как да оборудват такива модове. Целият проблем е, че когато изследвате околностите на Metroplex и Meridian, вие постоянно ще намерите модове, но няма да можете да ги оборудвате, дори ако модът е напълно съвместим с класа на символите.

Първо, нека разберем какви са самите модни класове. Класовите модове са специални елементи, които могат да бъдат оборудвани само с герои от определени класове и които дават на тези герои уникални бонуси. Например, те могат да добавят точки за способности към дървото на уменията. Функциите, подобрени от мода, са подчертани в синьо. В допълнение, колкото по-малко и по-уникален мод, толкова по-добри са бонусите му.

За да започнете да оборудвате класови модове, първо трябва да завършите търсенето на първия клас на Prometheus. Последният етап от мисията ще бъде битката с Гигабайт. Когато спечелите, можете да оборудвате модове (те се съхраняват в раница заедно с гранати). Може да се заключи, че разработчиците просто объркват плейърите, предоставяйки им достъп до модификациите, преди да могат да бъдат използвани. Модове, които не отговарят на вашия герой в класа, могат да бъдат продавани или представяни на приятели чрез социалните мрежи.

Интересни Статии