Assassin's Creed Origins: как да коригираме грешки, сривове, бъгове, фризове, нисък FPS и други проблеми

Cread Origins на Assassin все още стигна до излизането си на компютъра и конзолата на настоящото поколение, а играта има доста добри отзиви за Steam, като се има предвид, че това е проект от Ubisoft в началото. Разбира се обаче, не мина без проблеми.

Днес ще се спрем на вас с техническите проблеми на компютърната версия на Assassin's Creed Origins, които не позволяват на играчите да се насладят на новия продукт. Сред проблемите можете да намерите неща като сривове, бъгове, грешки, черен екран, нисък FPS, фризове, сривове на AMD процесори и други.

Преди да започнем да разглеждаме тези проблеми по-горе, трябва да се уверим, че вашият компютър е в състояние да стартира Assassin's Creed Origins поне при минимални настройки. За щастие, Ubisoft свърши чудесна работа този път, тъй като минималните изисквания на Assassin's Creed Origins са много, много нежни.

Минимални системни изисквания

 • ОС: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-битови версии)
 • Процесор: Intel Core i5-2400s при 2.5 GHz или AMD FX-6350 @ 3.9 GHz или еквивалент
 • RAM: 6 GB RAM
 • Видеокарта: NVIDIA GeForce GTX 660 или AMD R9 270 (2048 MB с Shader Model 5.0 или по-нова)
 • DirectX: Версия 11
 • Дисково пространство: 42 GB
 • По избор: Ниски настройки (720p)

Препоръчителни системни изисквания

 • ОС: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-битови версии)
 • Процесор: Intel Core i7-3770 при 3.5 GHz или AMD FX-8350 @ 4.0 GHz
 • RAM: 8 GB RAM
 • Видеокарта: NVIDIA GeForce GTX 760 или AMD R9 280X (3 GB с модел Shader 5.0 или по-нова)
 • Дисково пространство: 42 GB
 • Екстри: Високи настройки (1080p)

Assassin's Creed Origins: Ръководство за решаване на проблеми

Assassin's Creed Origins - Нисък FPS / Freezes / Ниска производителност

Ниската честота на кадрите в Assassin’s Creed Origin е доста неприятен проблем, но, както се оказа, не е толкова често срещан сред играчите. Можете да опитате да отстраните тази проблем с проста инсталация на най-новите драйвери за вашата видеокарта.

Всяка игра AAA пуска специални драйвери, които могат да подобрят работата многократно. Ако все още не сте инсталирали драйвери, но веднага сте се втурнали да играят Assassin's Creed Origins, тогава горещо препоръчваме да ги актуализирате. Повярвайте ми, определено ще забележите поне малка разлика в представянето.

Assassin's Creed Origins не започва

Този проблем засегна толкова много играчи. Когато се опитаха да стартират Assassin’s Creed Origins, те бяха много разочаровани, защото играта просто не започна. Играчите обаче вече успяха да намерят няколко причини, поради които играта отказва да започне.

Първо, актуализирайте драйверите за вашата видеокарта, ако вече не сте го направили. Това важи особено за онези потребители, които многократно забавят актуализацията на драйвери за дълго време. Второ, ако използвате помощна програма като RivaTuner Statistics Server, деактивирайте я, тъй като не позволява на Assassin's Creed Origins да стартира правилно: това вече е доказано от много потребители, че е в основата на проблема.

Assassin's Creed Origins - липсващи проблеми със звука / звука

Някои играчи твърдят, че нямат звук в Assassin's Creed Origins. Проблемът е неправилни настройки на звука за играта. Този проблем се решава много просто и бързо чрез задаване на правилните настройки.

Отидете в свойствата на вашето възпроизвеждащо устройство и задайте параметрите на звуковия формат „24 бита, 96000 Hz (Студио запис)“. Ако все още имате проблеми със звука и използвате 5.1 или 7.1 звукови канала, тогава задайте Stereo в настройките на звука и тогава проблемите трябва да изчезнат.

Assassin's Creed Origins не се стартира / срива на процесори AMD Phenom

За съжаление, Assassin's Creed Origins в момента не поддържа процесори AMD Phenom, работещи на инструкции за SSE4.1 или SSE4.2. Този тип процесори са доста остарели и често разработчиците не се опитват да оптимизират своите проекти за тях. Решението се състои само в едно: изчакване за освобождаването на пластира от Ubisoft.

Интересни Статии