Assassin's Creed Odyssey не показва наемници от нивата S1 и S2: решения

Като част от актуализацията на Assassin's Creed Odyssey, в играта бяха въведени още 2 нива на елитни наемници. Преди това първото ниво беше максималното. Сега наемниците могат да бъдат и на ниво S1, S2. Вярно е, че много играчи се оплакват, че не стават достъпни. Прочетете за начините за отстраняване на проблема и откриване на нови нива на ловци на глави.

Каква е причината за липсата на наемници от ниво S1 и S2?

Слабите наемници, които не представляват голяма съпротива на героя, сега трябва да станат по-силни. Като добавим нови нива на наемници, битката ще стане по-интересна и по-трудна. Теоретично, за да отключите нови наемници, трябва да достигнете ниво 70 на героя и да убиете поне 10 наемници от първи ранг.

Веднага след като условията са изпълнени, се отваря ранг S1. Като награда с него има увеличение на плащането за военни договори с 35%. След определен брой убити наемници S1 се отваря следващото ниво S2. Заедно с него разходите за обучение се намаляват с 20% в ковачницата на Хефест.

Може би проблемът с липсата на ловци на глави от нови чинове е ниското ниво или недостатъчният брой убийства на наемници от първи ранг. Ако сте убили много противници, а новите нива все още не се отварят, тогава сте изправени пред бъг. Това вече е описано във форума на Ubisoft. Прочетете как да поправите грешката.

Как да отключите наемници S1 и S2?

Според описаните проблеми става ясно за потребителите, че проблемът е случаен. Тя възниква на случаен принцип, независимо от други характеристики: полът на героя, времето на убийството на наемниците и други неща. Разработчиците решиха да отключат нови редици, след като убиха голям брой наемници и се повишиха до ниво 70. Някои потребители са убили огромен брой ловци на глави и всичко напразно.

В момента Ubisoft разследва проблема. Пускането на поправката се очаква в близко бъдеще. Дотогава трябва да опитате едно от следните решения на проблема:

  • Продължете да убивате лова на глави на ниво 1. Не е задължително нов ранг да се отвори след десет убийства на други наемници. Може да се наложи да ги убиете няколко пъти повече;
  • Опитайте се да повишите щедростта на главата на героя. Обикновено висока награда провокира появата на противници от по-високи ранг. Просто не спирайте и продължавайте да убивате.

Последната възможност за отстраняване на проблема с нивата S1 и S2 е да се свържете с техническата поддръжка на Ubisoft. Човек може само да се надява, че разработчиците ще поправят грешката скоро и ще я поправят в следващата актуализация.

Интересни Статии