Apple Watch 5 Series: дата на излизане, преглед, цена

Предишните версии буквално „взривиха“ индустрията от полезни джаджи, така че потребителите очакват още повече функционалност от следващия нов продукт. Въпреки че Apple Watch 5 Series не получи радикално радикални разлики в дизайна от своите предшественици, еволюцията все пак настъпи. Всъщност няма абсолютни претенции от производителя по отношение на всички компоненти на тази версия на интелигентни часовници, но известна информация и анализ на експерти вече са известни.

Дата на издаване

Сравнявайки пускането на предишни модели смарт часовници от Apple - това почти винаги се е случвало през септември, с изключение на Watch (оригинален), който излезе през април. Анализаторите предполагат, че новият продукт може да се появи през първия месец на есента. Изминали джаджи:

  • Серия 1/2: 16 септември
  • Серия 3: 22 септември
  • Серия 4: 12 септември

Именно тази тенденция служи като причина да се смята, че Apple Watch 5 ще бъде представен вероятно във вторник, 10 септември тази година.

дизайн

Поради намаляването на кадрите, OLED дисплеят се е увеличил с около 32-35% (в зависимост от размера на случая). Цифровата корона ще бъде по-плоска и тя също получи тактилна обратна връзка. Според уважавания експерт Минг-Чи Куо, Серия 5 няма да бъде твърде различна в дизайна от четвъртата версия. Вместо това производителят се съсредоточи върху вътрешните подобрения.

Трябва да се отбележи: Apple прогнозира пускането на керамичната версия на смарт часовника Watch 5, което значително ще намали теглото на приспособлението и ще увеличи неговата здравина.

преглед

Apple никога не е разкрила функциите на новите устройства преди излизането си. Можете да направите заключения относно наблюдението на предишни версии на интелигентни часовници, мнения на анализатори и вече известни факти. Потребителите ще имат много повече контрол върху здравето си. Така че, някои опции включват проследяване на налягането, нивата на глюкоза и други полезни функции.

  • За жените. На 3 юни Apple обяви наличието на напълно независими приложения директно за своя интелигентен часовник. Една от новите функции е наблюдението на здравето на жените, което ще ви позволи да проследявате месечните цикли, както и прогнозите за времето на зачеването.
  • Вградена камера. Един от патентите на джаджата посочва, че петата версия на Apple Watch Series ще бъде оборудвана с позитивна камера, вградена в каишката. Въз основа на практиката, не всички заявени патенти на Apple се продават в готови продукти, потребителите смятат, че това иновативно действие е доста реалистично.
  • Следене на съня. Тази функция позволява проследяване на съня: времето на заспиване, продължителността на съня, пулса и сърдечната честота в съня, фазите на бързия и бавен сън.

цена

Датата на излизане на Watch Series 5 е ориентировъчно 10 септември, но цената им все още не е известна. Ако анализирате цената на предишните версии, можете да направите някои изводи.

Цената на новите интелигентни часовници ще варира в зависимост от иновациите и подобренията. Анализаторите наричат ​​приблизителни цифри: от $ 399 до $ 1499.

Интересни Статии