Алтернативни решения за пъзел и пъзел

Отличителна черта на играта Greedfall - изобилие от странични куестове, сред които има наистина сложни пъзели. Днешното ръководство ще ви помогне да ги разрешите.

Как да подредим камъни със символи в култа към Демони?

Тази задача е заговор, така че все още научавате за култа, чиито членове, криейки се, живеят сред островитяните. Задачата на играча е спокойно да се движи след местния жител. В резултат на това ще стигнете до огромно дърво и островчето ще изчезне. Според сюжета героят започва с халюцинации, въпреки че те не се виждат на екрана. Информация от визията, която научавате от историята на героя до спътниците. Между другото, ако желаете, разговорът може да бъде възпроизведен, за да запомните информация. Ключът към решаването на пъзела е в камъните, така че внимателно обмислете какво е показано на тях.

Камъните трябва да бъдат поставени в този ред: първо вятър, след това мълния и огън, смърт, вода и живот. Ако на някакъв етап се допусне грешка, тогава трябва да се биете с чудовищата, които се появиха.

Как да победим барабаните (Лице в лице с демоните)?

Когато пристигнете в блатата, ще срещнете Стария отшелник. От разговор с него ще научите за група хора, но целта ви е да проучите района и пещерните картини, както и да намерите няколко важни предмета. Но най-важното е да намерите бележка и демонична отвара. След това отново ще трябва да поговорите с отшелника.

За да завършите търсенето, трябва да играете на барабаните, като ги удряте в правилния ред. Всяка грешка е изпълнена с нова битка с чудовища. И така, редът ще бъде този: насекомо, жаба и змия. В края на пъзела трябва да създадете отвара, да я излеете върху корените и да победите основното чудовище.

Воден тест: Поръчка за камък

В този стремеж героят отново вижда визии, но сега не е необходимо да се решава пъзелът. Можете да се отдалечите от камъните вдясно и веднага да се борите с чудовище, но ако решите пъзела, можете да избегнете битката. Просто трябва да настроите камъните в правилния ред: първо вятърът, а след това сняг, слънце и вода.

Интересни Статии