7 най-добри превозни средства за 2 милиона долара в GTA Online

GTA Online е скъпа игра, като високата й цена до голяма степен се дължи на цената на автомобилите. Много спортни коли струват огромна сума за бюджетен играч. След като добавите скъпи коли от 2013 г., трябва да смилате пари дълго време, за да ги купите. Дори и разплащателните карти на Shark не са най-добрият изход от тази ситуация. Най-вероятно играчът ще трябва да спестява и купува не най-скъпите коли. Кой от бюджетните автомобили е по-добре да вземете? Опитайте се да отговорите по-долу.

За общо разбиране на евтин автомобил, трябва да зададете определен лимит на цената. Ограничението ни е 2 милиона долара. Ако потребител дълго време играе на GTA Online и положи много усилия, за да спечели пари, то той вероятно вече има правилната сума. Дори и с нулев баланс, можете да спечелите 2 милиона за 4-5 часа, разбира се при правилната тактика. Тези 5 часа обаче трябва да бъдат изразходвани постоянно за набиране на пари и да не участват в по-интересни събития. За да получите договорената сума, беше необходимо да инвестирате навреме, тогава доходът от половин милион на час ще стане съвсем реален.

Най-добрите и най-евтините автомобили в GTA Online

В този преглед всички автомобили са избрани не само за цената, но и за тяхната полезност за героя. Автомобилите в горната част на списъка са най-полезните, тъй като ви позволяват да участвате и да печелите състезания, състезания и просто да се движите бързо. В списъка има и автомобили, които изглеждат по-изгодни за изпълнение на мисии или грабежи.

За да се определят по някакъв начин характеристиките на машините, ще се вземат предвид максималната им скорост и време за преминаване на пистата на ринга. По-долу са 7-те най-полезни и най-бързи коли в GTA Online за до 2 милиона долара.

Брониран Schafter V12

Това е задължителен автомобил за тези с много ограничен бюджет. Стандартната версия на Schafter V12 ще струва половината от цената, но бронята ще помогне за защита от експлозии и куршуми. Самата защита далеч не е най-добрата, но все пак можете да пътувате с трима приятели доста удобно. Това е най-бързата кола в класа на седана както за обиколка, така и за максимална скорост.

Ако трябва да участвате в състезанието, този седан ще бъде отличен избор, той може да се състезава с много суперкари с максимална скорост. Малцина ще успеят да настигнат този автомобил и дори при този резултат - собственикът има добра защита. От съотношението полезност, скорост и цена към бронирания Schafter V12 нищо не се сравнява.

особеностстойност
цена325 000 долара
Разходи за надстройка на машината52 250 долара
места4
класседани
място1-ва в дисциплината на ринга и 1-ва в максимална скорост
Остатъкът1 622 750 долара

Елегия rh8

Един добър спортен автомобил, представен от Elegy RH8, е доста лесен за получаване: просто се регистрирайте в социалния клуб Rockstar. Основното му предимство е безплатно, както вече можете да разберете. На ринга той разкъсва повечето от противниците, въпреки че с максимална скорост губи от много коли от тази категория. Ако шофьорът кара тази кола добре, тогава той ще може да печели добри пари в състезания. Въпреки че няма пари за закупуване на по-мощни автомобили - това е най-добрият и единствен избор. Ще трябва да харчите пари само за подобряване на автомобила.

особеностстойност
цена0
Разходи за надстройка на машината$ 165, 550
места2
класСпортен автомобил
място4-ти на кръговото движение и 33-и на максимална скорост
Остатъкът1 457 200 долара

Banshee 900r

Повечето играчи на "бюджета" трябва да изоставят суперкарите, защото всички те са много скъпи. Безспорният лидер на ринг траса с този клас е Вагнер. Никой друг автомобил не може да се конкурира с него, но това струва такова удоволствие от 1, 7 млн. Долара. Разбира се, нямаме пари за подобно придобиване и затова ще трябва да прибягваме до закупуването на малко по-различен автомобил. Banshee 900R е доста добър суперкар. С ниската си цена автомобилът е крал на пътя. Всичко заради огромната максимална скорост. Аналозите на една и съща цена и дори по-често, отколкото не, не могат да се сравняват с нея по скорост. Тази покупка е голям удар за бюджета, но е и най-бюджетното решение за участие в състезания за супер автомобили.

особеностстойност
цена670 000 долара
Разходи за надстройка на машината$ 165, 550
места2
классуперавтомобил
място37-и на кръговото движение и 5-ти на максимална скорост
Остатъкът$ 621, 650

Dominator

Най-популярните състезания, без да броим суперколите и спортните автомобили, се провеждат на маскалари. Това не е толкова скъпа категория, но като се има предвид, че остава малко над една четвърт от бюджета, най-добрият вариант е Dominator. Колата е достойна за конкуренция с всякакви други „мускулни коли“, но има ниска цена. Основният недостатък на автомобила е трудността при шофиране, но след като се научихме как да контролираме тази кола, са осигурени първите места в състезанията. За по-възрастни играчи, които се завърнаха в GTA Online, Pisswasser Dominator се предлага безплатно - това е още по-бърз модел.

особеностстойност
цена35 000 долара
Разходи за надстройка на машината114 525 долара
места2
класMaslkar (Мускулни автомобили)
място10-ти на кръговото кръстовище и 8-ми на максимална скорост
Остатъкът472 125 долара

Schafter v12

Ако няма безплатна Elegy RH8, нишата на състезателните автомобили ще остане празна. Нито едно от горните превозни средства (с изключение на Elegy RH8) не е подходящо за участие в състезания от клас „спортна класика“. Имайки това предвид, трябва да се върнете към обикновена спортна кола. Купете Schafter V12, дори ако имате безплатна кола от списъка по-горе. Всичко се дължи на факта, че тази кола заема пето място в класа си с максимална скорост.

Един прост модел Schafter V12 може да развие по-голяма скорост и да се покаже по-добре на пръстена в сравнение с бронирания колега. Автомобилът може да се използва както в състезания с седан, така и в спортни състезания. Благодарение на наличието на четири седалки, колата е идеална за превоз на приятели. Това липсва само защита от недоброжелатели. След покупката ще има избор на спортен автомобил с по-добро управление - Elegy RH8 и високоскоростен Schafter V12.

особеностстойност
цена116 000 долара
Разходи за надстройка на машината52 250 долара
места4
класСпортен автомобил
място24-ти на ринга и 5-ти на максимална скорост
Остатъкът303 875 долара

BF400

BF400 е по избор, като се има предвид, че следващото превозно средство е мотоциклет, но е един от най-бързите мотори в играта. На второ място са само колите с ракетен двигател и няколко други мотора. Също така моторът е подходящ за състезания по офроуд. Така в известен смисъл той се превръща в най-бързият SUV. Всяка друга кола от този клас няма да може да съответства на скоростта на BF400. От техническа гледна точка моторът не принадлежи към категорията SUV, но може да участва в състезания с тях. Поради тези причини моторът е много полезен и включен в списъка.

особеностстойност
цена90 000 долара
Разходи за надстройка на машината158 500 долара
места2
класМотоциклет
място19-ти на ринга и 3-ти на максимална скорост
Остатъкът55 375 долара

Бати 801

Лесно е да се разберат хората, които мислят, че в GTA Online няма начин да закупите полезно превозно средство за до $ 50 000. Наистина е много трудно, но все пак има един достоен вариант - Bati 801. Въпреки това, за да го подобрите напълно, ще трябва да отидете с $ 5000 до минус, Сумата изглежда много незначителна за мотора, който е в ТОП-5 както на ринга, така и на максимална скорост. Може да участва в състезания с мотоциклети, както и в други групи с наземни превозни средства. Никой друг автомобил не може да сравни по цена и мощност с този мотор. Само скъпите коли с ракетни двигатели могат да спечелят в скорост.

особеностстойност
цена15 000 долара
Разходи за надстройка на машината45 700 долара
места2
класМотоциклет
място5-ти на ринга и 4-ти на максимална скорост
Остатъкът- 5325 долара

Не инвестирайте в бюджета!

Ако просто няма допълнителни пари, тогава можете да останете в рамките на отпуснатия бюджет, като изтриете подобрените спирачки за Bati 801 от списъка с покупки. Това ще спести $ 7 000. От първоначалната сума от 2 милиона долара ще остане 1675 долара. В резултат на това играчът може да получи конкурентни коли и мотори в най-популярните състезателни категории. Освен това ще останат много полезни превозни средства за изпълнение на мисии и пътувания. Такава умна загуба на пари може да бъде дори по-ефективна от купуването на десетки милиони долари само скъпи коли.

С 2 милиона долара и пълно придържане към ръководството, гаражът на четеца ще бъде попълнен с всички необходими машини. Те почти напълно покриват нуждата от кола за всички поводи. С тяхна помощ можете да спестите много пари много по-бързо. Дотогава може да се появят още по-добри автомобили, които гарантират превъзходството на играча.

Интересни Статии