5G смартфони: преглед на 5-те най-добри модела

Комуникацията от следващо поколение е това, което поддържат тези смартфони. Точно сега ще разгледаме модерни устройства от най-известните азиатски и европейски производители, които поддържат 5G, не пропускайте!

Samsung Galaxy S10 5G

Уникален дизайн, който със сигурност ще привлече вниманието на всеки потребител. Също така, основното предимство на устройството е не само възможността за 5G свързване, но и мощна батерия с мощност 4500 mAh. Четири задни камери създават мощно 3D изображение и две красиви и висококачествени селфита отпред.

Прогнозна цена: 90 000 рубли.

ZTE Axon 10 Pro

Новият смартфон от известен производител поддържа 5G, това е първият модел от ZTE с такива функции. Въпреки това, смартфонът работи във всички мрежи, включително 2G, устройството се оказа доста функционално. Също така от предимствата е размерът на вътрешната памет (128-256 GB), мощна батерия от 4000 mAh с безжично зареждане и 48 MP задна камера.

Приблизителна цена: 30 000 рубли.

Xiaomi Mi Mix 3

Тази компания е известна с представянето си, Xiaomi се стреми да потвърди титлата си „компания-производител - всичко в света“, така че те взеха 5G смартфони. Моделът стана собственик на всички подходящи технологии, включително NFC, което е рядкост за Xiaomi.

Цена: 32 - 47 хиляди рубли.

Huawei Mate Flexi

Модел с уникален дизайн, широк диагонал от 8 инча. Пускането на това устройство е насрочено за третото тримесечие на 2019 г., не се знае много за него, но фактът, че устройството ще поддържа 5G, е сигурно!

Lenovo 5G

Все още няма толкова много информация за устройството, нито датата на пускането на устройството в света, нито датата на представянето. Вече можем само да гадаем какво ще готви Lenovo. Очакваме го!

Интересни Статии