5 полезни приспособления за интелигентен дом - най-новата през 2019 г.

В света има толкова много полезни джаджи за интелигентен дом, че е невъзможно да разберем кое е добро и кое не. За това всички сме събрани тук! Обмислете полезните нови елементи през 2019 г., така че прочетете внимателно!

Умен часовник Lenovo

Това устройство може да ви служи като интелигентен говорител и интелигентен дисплей, но основната му задача е да ви събуди. Има много различни начини, които ще направят изкачването ви сутрин по-деликатно и лесно. В допълнение към класическия метод, използващ звук, можете да регулирате оптималната сила на звука, както и режима на събуждане, като използвате светлина.

Домашно интелигентно огледало, свързано с Capstone

Това устройство ви позволява лесно да използвате социални мрежи, асистент на Google в банята, да гледате видеоклипове и филми и да отговаряте на имейл съобщения. Огледалото е наистина умно и всичките му други предимства ще бъдат разкрити по време на директна употреба.

Умна тоалетна Kohler Numi 2.0

Ако умен дом, тогава интелигентен тоалет трябва да отиде до него в комплекта! На какво е способно устройството? Първо, повдигнете и спуснете тоалетната седалка и второ, тя може да загрее седалката и също така автоматично да се изплакне, като използвате минимално количество вода. Той може също да почисти замърсени участъци от тялото на потребителя и да ги изсуши.

Прахосмукачка за роботи Ecovacs Deebot Ozmo 960

Предимствата на роботизираните прахосмукачки са известни на много потребители. Това е както бързина и ефективност, така и свободно време, което можете да отделите за всичко, което искате. Такова устройство ще стане незаменим помощник!

Интелигентни брави за врати Netatmo Smart Video

Интересно устройство, което си заслужава вниманието на потребителите. Съвместимостта с Apple HomeKit ви позволява значително да разширите функционалността, а всички записани видеоклипове се запазват на microSD.

Интересни Статии