5 начина за коригиране на произхода 327682: 11 Грешка

Потребителите доста активно съобщават за възникване на код за грешка 327682: 11. Проблемът се появява при опит за инсталиране на играта, която EA публикува. Повечето случаи са свързани с игри Origin, изтеглени от официалния магазин. В този случай грешката се появява във всички текущи версии на Windows, започвайки със "седемте".

Какво причинява грешка 32768211?

Според резултатите от проучването на самия проблем и как да го отстраним, бяха разбрани няколко причини за проблема. Сред потенциалните виновници за неизправността ...

 • Повреда на изходните файлове. Най-често проблемът се появява именно поради повредата на някои важни данни в папката на играта. Приложението просто не може да използва проблемния файл и вместо това дава грешка. Ако ситуацията е приложима за конкретен случай, тя може да бъде коригирана реално.
 • Origins няма администраторски права. В част от случая заявлението не изисква завишени права. Съществуват обаче онези игри, които могат да се стартират само от името на администратора. Това са предимно файлове само за четене. Отстраняване на проблема ще помогне стартирането на приложението с пълни права.
 • Не могат да се изтеглят някои файлове от мрежата. Поради функциите за защита и несъвършенствата на адреса на мрежовия файл някои данни може да не са достъпни. По различни причини клиентът Origins може да спре да изтегля файлове, това води до непълна инсталация на играта. Има възможност за отстраняване на ситуацията чрез изтегляне в безопасен режим.
 • Забранената стена, инсталирана в системата, блокира изтеглянето. Между другото, други антивирусни решения могат да причинят проблем. Работата им е насочена към защита на системата, а изтеглянето на някои файлове се възприема като заплаха. За да избегнете появата на грешка, има смисъл да изключите всички инструменти за защита на Windows по време на изтеглянето на играта.
 • Няма достатъчно разрешения за EAProxyInstaller. Един от спомагателните изпълними файлове EAProxyInstaller изисква повишени разрешения за работа. Привилегиите на администратора може да са предпоставка за стартиране. Работата като потребител с администраторски права трябва да отстрани проблема.

Метод 1: Преинсталирайте Origin и презаредете играта

По-голямата част от потребителите, които срещнаха проблема, съобщиха, че им е помогнато чрез преинсталиране на Origins. Първоначално трябва да изтриете всички Origins файлове, включително остатъчните, и след това отново да инсталирате клиента. Преди да инсталирате отново играта, е по-добре да промените инсталационния път.

Най-често грешка 327682: 11 не се появява след завършване на инструкцията:

 1. Натиснете Win + R, поставете appwiz.cpl в нов прозорец и кликнете върху бутона "OK".
 2. В прозореца "Програми и функции" намерете приложението за произход.
 3. Маркирайте името на програмата и кликнете върху бутона „Изтриване“.

 4. Следвайте указанията на съветника за деинсталиране, за да почистите вашия Origin PC.
 5. След като премахването приключи, рестартирайте компютъра.
 6. Отидете на официалния уебсайт на магазина и изтеглете инсталатора на платформата. Ще се появят няколко интуитивни бързи прозорци.
 7. Стартирайте ново инсталираното приложение и въведете личния си профил.
 8. Кликнете върху аватара на профила и отидете на "Настройки на приложението".

 9. В настройките на приложението изберете раздела „Настройки и запазени файлове“.
 10. Намерете секцията с мястото за инсталиране на приложението на локалния диск и кликнете върху бутона „Промяна на папката“.

 11. Задайте всеки подходящ път към инсталационната директория, с изключение на опцията по подразбиране.
 12. Заменете инсталационната папка за други игри, които вече са инсталирани в системата.
 13. Изтеглете игра, която не е била инсталирана по-рано поради грешка 32768211.

Метод 2: стартирайте Origin с права на администратор

Многократно се съобщава, че предоставянето на големи привилегии на приложението Origin помага в борбата с грешка 32768211. Има голяма вероятност администраторските права да се изискват, за да отменят или променят част от файловете. Системата блокира опита за използване на защитения файл, в резултат на това се появява грешка 32768211. Ако скриптът е приложим в тази ситуация, просто трябва да конфигурирате прекия път на играта, за да се изпълнява с права на администратор.

Инструкции за изпълнение:

 1. Затворете изцяло Origin (проверете дали няма минимална икона на тавата).
 2. Минимизирайте всички отворени прозорци на други приложения, така че работният плот да се вижда.
 3. Щракнете с десния бутон върху изпълнимия файл на приложението и изберете "Свойства".
 4. В настройките на файла отидете на страницата "Съвместимост" и поставете отметка в квадратчето "Изпълнете тази програма като администратор".

 5. Кликнете върху бутона „Приложи“, за да запазите конфигурацията.
 6. Отворете отново приложението и опитайте да изтеглите играта, която преди това приключи с грешка 32768211.

Метод 3: зареждане в безопасен режим

Ако изтеглянето или инсталирането е блокирано от системи за сигурност, най-доброто решение е да преминете към безопасен режим. Обикновено това решение помага на системата да резервира процеса и да го защити от помощни програми на трети страни.

Ръководство за действие:

 1. Отворете клиента на приложението с двойно щракване.
 2. В главното меню Origin кликнете върху името на акаунта в ъгъла вляво и отидете на „Настройки на приложението“.
 3. В секцията с настройки на приложението отидете на секцията „Диагностика“ и превъртете надолу до секцията „Отстраняване на неизправности“.
 4. Активирайте превключвателя, отговорен за зареждането в безопасен режим.
 5. След като се появи редът „запазени промени“, затворете клиента.
 6. Щракнете върху RMB във файла и активирайте елемента "Изпълнение като администратор".

 7. Повторете зареждането на играта.

Метод 4: деактивирайте защитната стена по време на изтеглянето на играта

Ако читателят вече е извършил толкова много действия и все още не е постигнал очаквания резултат, изключването на защитната стена може да помогне. Най-вероятно инструментът за защита блокира изтеглянето, но ако е изключен, всичко ще върви гладко. Методът потвърди ефективността както на вградената защитна стена на Windows, така и на други антивируси.

Методът за деактивиране на защитната стена на Windows (нещо подобно трябва да се направи с антивирус на трета страна):

 1. Излезте напълно от клиента на Origin.
 2. Натиснете клавишната комбинация Windows + R, въведете ms-settings: windowsdefender и натиснете Enter.
 3. От секцията „Защита на Windows“ отидете на раздела „Области на сигурност“ и изберете „Защитна стена и мрежова сигурност“.
 4. Кликнете върху иконата на активната мрежа.
 5. На следващия екран деактивирайте елемента на защитната стена в Windows Defender. Най-вероятно ще трябва да потвърдите действието в системата за контрол на акаунта.

 6. След като изключите защитната стена, отворете изходния клиент и опитайте да изтеглите играта отново.
 7. Ако всичко започна да работи правилно, струва си да изпълните стъпки 2-5, но този път да включите защитната система.

Метод 5: Изпълнете EAProxyInstaller като администратор

Понякога конкретен изпълним файл на EAProxyInstaller причинява проблем. Извиква се от основния файл на приложението. Този вторичен елемент изисква администраторски права, за да функционира правилно.

Бързо ръководство:

 1. Отворете Explorer и отидете в директорията, където е инсталиран Origin. По подразбиране това е C: \ Program Files (x86) \ Origin, но може да е различно.
 2. От списъка с файлове намерете елемента EAProxyInstaller.exe.
 3. Щракнете с десния бутон и изберете „Свойства“.

 4. В секцията „Съвместимост“ поставете отметка в квадратчето до „Изпълнение като администратор“.
 5. Кликнете върху бутона „Приложи“, за да запазите промените.
 6. Стартирайте приложението Origins с права на администратор.

Това е всичко, което беше установено за грешката 327682: 11 по време на опит за изтегляне на играта. Както показва практиката, един от методите със сигурност ще помогне за коригиране на грешката, но може да се наложи да опитате всички от тях.

Интересни Статии