5 интересни функции на Telegram, без които не можете да направите

Повечето хора използват този пратеник днес, въпреки активната борба срещу Telegram. Това е така, защото това е удобно приложение с надеждна връзка и приятен интерфейс. Знаете ли, че Telegram има интересни функции? Ще говорим за тях.

Ние четем съобщения без палитра

Бих искал да прочета съобщението, но в същото време, така че подателят да мисли, че не сте били онлайн и не сте го чели? Позната ситуация? Тогава този чип е за вас!

  • Поставяме телефона в самолетен режим.
  • Влизаме в Telegram и четем съобщенията.
  • Излизаме и отново включваме телефона в нормален режим.
  • Готово! Съобщението е прочетено, но отметка не се появи.

Променете или дори изтрийте изпратените

Функцията е много полезна. Той избухна и не мислеше ли нещо? Да изпратите снимка и да промените мнението си? Имате грешка и не искате да изглеждате неграмотни? Ура! Сега, в рамките на 48 часа след изпращане, съобщението може да бъде редактирано и дори напълно изтрито, писма за всички.

Многостепенна защита

Сега паролата може да бъде зададена не само на вашия смартфон, но и отделно в приложението Telegram. И ако вашият смартфон има скенер за пръстови отпечатъци, тогава не се колебайте да го използвате, за да влезете в месинджъра. За да направите това, в настройките за поверителност конфигурирайте кода на паролата или вход за пръстови отпечатъци.

Няколко акаунта наведнъж

В актуализираната версия на приложението вече можете да използвате няколко акаунта едновременно и да превключвате между тях. В този случай не е необходимо постоянно да влизате и излизате. Можете да използвате до 3 акаунта наведнъж.

Прочетете всичко наведнъж

Функция за тези, които натрупват много непрочетени съобщения от чатове. Ядосан ли си от тези номера отстрани? Твърде мързелив за четене? Сега просто кликнете върху "прочетете всички" и сте готови!

Интересни Статии