2 начина да получите безкрайно злато в Red Dead Redemption 2

В играта Red Dead Redemption 2 почти всичко се продава за пари. За долари можете да закупите оръжие, да изградите лагер, да купите добри припаси и т.н. Вярно, също е доста трудно да ги вземете. За да не изпитате тежък недостиг на пари, трябва да изпълнявате много странични задачи. Ако играчът има за цел да премине основната компания, недостигът на пари е много забележим.

Парите могат да бъдат получени за изпълнение на задачи от търсене на врагове и продажба на ресурси. Един от най-скъпите и печеливши артикули е златен бар. Търговците са готови да дадат 500 долара за това - това е голяма сума според стандартите на RDR 2. Вярно е, че няма да е възможно да се захванете с кюлчета много, тъй като има много малко от тях на картата. Но има грешки, които помагат за увеличаване на броя на блокове.

Има два начина да получите безкраен брой блокове чрез бъгове:

 • В началото на компанията. Необходимо е само да се стигне до селището Лимпани. Това е най-бързият и лесен начин да забогатеете;
 • В пещера с мистерия. Ще ви отнеме повече време, но в един кръг можете да получите 3 блока.

Как да получите безкрайно злато в Лимпани?

На картата трябва да намерите град Лимпани и да стигнете до него, като използвате някой от наличните методи. Местоположението става достъпно в рамките на 1-2 часа от началото на играта.

Какво да правя:

 1. Не забравяйте да деактивирате автоматично запазване. В противен случай цялата работа ще тръгне надолу и повече злато няма да работи тук.
 2. Намерете офиса на шерифа.
 3. Под масата той има куфар със златна лента. Трябва да се отвори в режим на грабеж. Сега най-важният момент - трябва да направите запис в нов слот в момента, в който Артур издърпа ръката си, за да вземе блокове.

 4. Отидете в секцията история на запаметяването и изберете слота, който току-що сте създали.
 5. Героят се появява близо до града. Трябва да стигнете до офиса и да го ограбите отново.

Като се имат предвид плюсовете и минусите, това е най-добрият начин за бързо и лесно получаване на каквато и да е сума пари.

Как да отглеждаме злато в пещера?

Вторият метод за обогатяване също не е лош, но ще изисква повече време. За един кръг можете веднага да получите 3 кюлчета, тоест общият доход ще бъде 1500 долара. Сега, както в предишния метод, трябва да деактивирате функцията за автоматично запазване.

Начинът за добиване на злато:

 1. Трябва да намерите пещерата, която е посочена на картата по-долу.

 2. Решете пъзела правилно. Тук трябва да активирате първата статуя, която хваща окото ви след влизане в пещерата. Двете статуи вляво трябва да бъдат прескочени, без да се прави нищо близо до тях. На последните две статуи натиснете XOXOOXX-X = 0 и затворете.
 3. Разтърсването в пещерата ще информира за отварянето на мястото със съкровището. Трябва да се приближите до статуята в центъра, вътре в която има 3 златни пръчки.
 4. Веднага трябва да вземете 2 блока. Когато получите третия слитък, трябва да създадете запис.
 5. Изтеглете играта и отново преминете през пъзела в пещерата.

Проходите могат да се извършват ad infinitum, докато в раницата се появи достатъчно количество злато.

Няма специална нужда от втория метод, но това е за играчи, които току-що са започнали сюжета. Ако офисът на шерифа вече е почистен, бъгът няма да работи. Също така, вторият метод е полезен, ако нещо е направено неправилно в първия метод. И не винаги е възможно да отидете в Лимпани за злато. Малко хора почистват пещерата самостоятелно, така че бъгът трябва да работи, а кешът най-вероятно е нечистен.

Важен момент - трябва да продавате кюлчета на бездомни търговци. Лесно се срещат както в пустошта, така и в малките населени места. Най-близкото място за продажба на злато е Изумруденото ранчо. След като продаде кюлчето, героят ще бъде осигурен за цялата игра.

Трябва да побързате, за да успеете да използвате бъга. Разработчиците могат да затворят бъда още по време на следващата актуализация.

Интересни Статии