13 най-добри игри за защита на кулата на Android

Игрите в жанра на отбранителната кула са много популярни отдавна, нов дъх в тази индустрия донесе развитието на мобилните телефони. Такива игри са особено подходящи за телефона. По-долу ще намерите 13-те най-добри игри за защита на кулата за Android през 2019 г. според нас.

Най-добра обща игра: Plants vs. Zombies 2

Почти всичко е перфектно тук, а играта е абсолютно безплатна. Той има отлично ниво на детайлност, приятен графичен стил, много тактически възможности. Има голямо разнообразие от карти, в които задачите на играча могат да се различават. В допълнение, играта предлага различни мини-игри в един и същи жанр отбранителна кула.

Играчът ще трябва да установи редица растения с различни характеристики и способности. От обикновените слънчогледи, даващи тласък на енергия на растенията, хвърлящи грах. Има дори месоядни растения, които поглъщат врагове. Основната шейна е правоъгълна 5 на 9 квадрат в задния двор на жилището. От всички страни къщата е обсадена от зомби армии. Сред тях са читатели на вестници, футболисти, луди градинари и др.

Изтеглете Plants vs. Зомби 2

особеностстойност
Тегло на приложениеОколо 70 mb
Поддръжка на платформаAndroid от 4.1
ценаБезплатно

Tower Defense за RPG: Kingdom Rush фенове

Това е друга безплатна игра Tower Defense, която е готова да предложи голям избор от действия и начини за задържане на чудовища. Kingdom Rush трябва да се хареса не само на феновете на RPG, но и на други геймъри. Той е направил безупречно геймплей, а също така значителна част от играта се играе от ролевия елемент. В хода на преминаването трябва да развиете героя и да намерите най-доброто оборудване на него.

Kingdom Rush силно прилича на популярните днес MOBA игри, в които защитата на кулата играе значителна роля. Като цяло разработчиците успяха да направят много успешна смес с RPG, която трябва да бъде оценена от всички фенове на Tower Defense.

Изтеглете Kingdom Rush

особеностстойност
Тегло на приложениеОколо 190 Mb
Поддръжка на платформаAndroid от 4.0
ценаБезплатно

Защита на кулата за професионални играчи: Защитна зона 3 HD

Безплатна защита на кулата за Android с реалистичен дизайн, в която огромен избор от съвременни технологии за защита. Изборът на защита е много по-широк от повечето други игри. Вместо да предпазвате собствената си база от прости чудовища, акцентът е върху мащабни военни битки, включващи танкове и зенитни инсталации.

Играта не само изглежда страхотно, но всичко е в ред с геймплея. Има много тактически възможности. Дълбочината на играта е впечатляваща. Вярно е, че начинаещ ще трябва да отдели много време, за да разбере тънкостите му, но за истинските ценители това не е проблем.

Изтеглете отбранителна зона 3 HD

особеностстойност
Тегло на приложение180 Mb
Поддръжка на платформаAndroid от 4.1
ценаБезплатно

Защита на кулата за деца или начинаещи: Bloons TD 6

В почти всички игри основните врагове са войници, рицари, чудовища, но в Bloons TD 6 трябва да се защитавате от балони. Въпреки че самите балони не са твърде различни от другите нападатели, тъй като имат други способности като враговете в други игри. Играчът ще постави маймуните-защитници, които с правилната тактика ще могат да отблъснат противниците. Има и специални атаки, които ви позволяват да обърнете хода на битката.

Играта осигурява достъп до много нива и въпреки това има различни добавки. Важни предимства са режимът на сътрудничество и специалните задачи. Всичко това е насочено към гарантиране, че геймърът може да прекара много време в играта. Цената на приложението е напълно оправдана. Разбира се, трябва да разгледате и други игри, за да видите дали Bloons TD 6 струва парите.

Изтеглете Bloons TD 6

особеностстойност
Тегло на приложение55 Mb
Поддръжка на платформаAndroid от 4.0
цена$ 4, 99

Защита на кулата за колекционери: Defenders 2: Tower Defense CCG

Това е един вид хибрид между Tower Defense и събирането на карти. Тук героят трябва да събира различни карти и да отваря повече защити. Най-вероятно вече сте се досетили, че играта е shareware. За достъп до най-добрите, уникални кули, които трябва да дарите.

За да стигнете до място, където е трудно да изпълнявате задачи без истински пари, ще трябва да отделите повече от десетина часа. Играта има над 40 вида кули, 20 различни магии и дори 29 босове. Друг интересен момент е наличието на PVP режим. Има и много задачи, които усложняват преминаването на играта.

Изтеглете Defenders 2: Tower Defense CCG

особеностстойност
Тегло на приложение295 Mb
Поддръжка на платформаAndroid от 4.2
ценаБезплатно

Ретро отбранителна кула: Подземия отбрана

Тази игра наподобява концепцията на Plants vs. Зомбита. Отляво трябва да изградите укрепления с различни герои. Вдясно орди от чудовища постоянно атакуват играча. Отличителна черта в сравнение с други игри - много повече зависи от играча, отколкото обичайната инсталация на сградата.

Има възможност за събиране на различни видове оръжия и подобрения точно по време на мача, това значително увеличава защитните способности на базата. Dungeon Defense е малка игра в ретро стил, която се занимава само с 1 разработчик. Има смисъл да го купите за феновете на активните TD игри и да не искат да плащат повече, цената тук е приятна.

Изтеглете Dungeon Defense

особеностстойност
Тегло на приложение37 Mb
Поддръжка на платформаAndroid от 4.1
цена$ 0, 99

Защита на кулата със специален чар: Атака на блато

Основната разлика на Swamp Attack е цветният му дизайн и текстурата с високи детайли. Има много възможности по отношение на играта. Главният герой е обичайното "говедо", което е удобно разположено на верандата и не иска неканени гости. Неговата задача е да стреля по различни животни от оръжия.

Героите тук са наистина странни: бобър с оръжие, объркани крокодили, комари и други чудовища. В арсенала на героя има различни огнестрелни оръжия: картечници, картечници, огнемет и дори атомна бомба.

Изтеглете Swamp Attack

особеностстойност
Тегло на приложение74 Mb
Поддръжка на платформаAndroid от 4.1
ценаБезплатно

Защита на кулата за изследователи: Dig Defender

Още от името на играта можете да разберете, че същността на играта е да защитава и копае. Трябва да копаете нещо? Точно така. На всяко ниво има отделна карта за изучаване. Задачата на героя е да изкопае път, по който нападателите ще последват. В крайна сметка те ще трябва да бъдат убити.

Играта съдържа над 70 нива, има режим на оцеляване, в който трябва да се борите за доминиращо положение на стълбите. Тук е внедрена система от постижения и непрекъснато излизат актуализации. Друг важен момент е липсата на платени ресурси, които биха попречили на развитието на играта.

Изтеглете Dig Defender

особеностстойност
Тегло на приложение75 Mb
Поддръжка на платформаAndroid от 2.3
ценаБезплатно

Кула отбрана и стратегия: Guns'N'Glory WW2

Разработчиците успяха успешно да съчетаят популярния жанр TD с стратегия в реално време. Вместо обичайното изграждане на отбранителни конструкции, играчът има възможност да контролира танкове. С тяхна помощ просто трябва да спрете врага.

Това е напълно успешна комбинация от жанрове, която позволи да се направи играта по-динамична и интригуваща. Играта има много видове оборудване за отключване, режимите тук също са напълно достатъчни за дълга игра.

Изтеглете Guns'N'Glory WW2

особеностстойност
Тегло на приложение21 Mb
Поддръжка на платформаAndroid от 4.0
ценаБезплатно

Защита на кулата за любителите на обажданията: Element TD

Това е класическа игра от този жанр, където противниците просто тичат от началото на картата до другия край, където се намира базата. Единствената ви цел е да ги спрете, да не им позволите да достигнат целта. Играта се характеризира с проста графика и неусложнен геймплей.

Името на играта идва от механиката на контролиращите елементи. В зависимост от избрания елемент, изборът на защитни конструкции, достъпни за поставяне, се променя. Благодарение на този подход можете да задавате различни нива на трудност и да изпълнявате мисии с ограничен набор от структури. Избор от 44 кули, 50 вида чудовища, 5 нива на трудност. По време на пасажа можете да спечелите 30 постижения. Element TD наистина заслужава внимание, особено за такава цена.

Изтеглете Element TD

особеностстойност
Тегло на приложение98 Mb
Поддръжка на платформаAndroid от 4.4
цена$ 0, 99

Защита на кулата с форми: безкрайност

В Infinitodes няма традиционни герои или коли, които постоянно се движат из картата. Различни фигури се бунтували и други форми влизат в битка с тях със смъртта. Важно е да не оставяте различни кръгове, триъгълници и т.н. да постигнат целта. Графиката на играта е изключително проста и ясна.

Основната характеристика на Infinitodes е огромният размер на нивата, които могат да достигнат до 1024 плочки. На нея трябва да се поставят безброй конструкции, за да издържат на тези „мръсни“ топки. Играта има стотици нива и постоянни актуализации. Това е безкрайна игра, колкото по-нататък се развивате, толкова повече награди ви очакват.

Изтеглете Infinitodes

особеностстойност
Тегло на приложение13 Mb
Поддръжка на платформаAndroid от 4.0.3
ценаБезплатно

Отбранителната кула: Сблъсък на клановете

Шумът около играта най-вероятно не подмина читателя. Това не е толкова отбранителна кула, колкото отбрана на село. Една от основните цели на играта е да се изгради село за добив на ресурси. Не е достатъчно обаче да печелите ресурси, те все още трябва да бъдат защитени от други играчи.

Няма да е възможно да отблъсквате атаките в реално време. Но има възможност да наблюдавате успешни или неуспешни атаки, след като са завършени. Това помага да се забележат слаби места в отбраната и да се вземат необходимите мерки за безопасен живот на населението. Унищожете кулите, увеличете стените, пренаредете сградите. Не се притеснявайте, защото дори след грабежа, селището остава живо, но губи определено количество ресурси.

Играчът също има възможност да атакува други играчи, за това е необходимо да съберете силен отряд войски и да ги хвърлите на вражеско селище.

Изтеглете Clash of Clans

особеностстойност
Тегло на приложениеОколо 100 Mb
Поддръжка на платформаAndroid от 4.1
ценаБезплатно

Унищожаване на основата: Серията аномалия

Studio 11 bit стартира 3 игри в този жанр, тяхната особеност е, че играчът заема страната на атаката. Това означава, че героят трябва да създаде и подобри боен отряд. Той включва различни превозни средства за безопасно преминаване на кули.

Отличителна черта на играта е възможността да променяте маршрута по време на движение (не на всички нива). По този начин можете да изберете по-безопасна пътека или тази, където стоят кулите, от която четата е най-добре защитена. Играта поддържа многопотребителски режим, в който има възможност да вземете страната на защита.

Защо трите игри от поредицата получиха само едно споменаване и после последни? Много е просто, за последните 4-5 години не са получавали актуализации. Естествено, липсата на поддръжка може да доведе до проблеми при инсталиране на устройства с нови версии на ОС. Освен това тези игри се плащат.

Този списък е само нашият личен изглед на играта Tower Defense за Android. Ако знаете още добри игри, пишете за това в коментарите.

Изтеглете серията Anomaly

Интересни Статии