10 елемента, които разработчиците премахнаха от Fortnite

По време на съществуването на Fortnite, играта е претърпяла много промени, включително премахване на различни предмети, като оръжия и джаджи. Някои от тях бяха просто излишни и рядко се използват от играчите, докато други, напротив, бяха диво популярни, но в същото време разстроиха баланса на силите. И така, днес ще разгледаме какви елементи и защо Epic Games решиха да премахнат от геймплея.

Безкрайно острие

Все още се смята за един от най-готините видове оръжия, който може да се получи само във Fortnite. Мечът имаше големи щети, увеличи скоростта на движение и даде четиристотин здравни точки, което е два пъти повече от този на обикновен играч. Освен това той позволи да прави високи скокове, да атакува противници отгоре или да разрушава структури с един удар. Прекомерната сила на меча разгневи много фенове, да не говорим за общността на eSports, която просто се разчупи, защото мечът беше достъпен за всеки, който можеше да го вземе, което доведе до дисбаланс дори в професионалните мачове. В резултат Epic Games най-накрая решиха да скрият предмета в хранилището, но издадоха изявление, че редки „митични“ елементи ще се върнат в един момент. Предишната версия на митичния предмет беше Glove of Infinity, която беше част от събитието Fortnite x Marvel.

Подскачаща подложка

Въведен в кръпка 4.3, Bounce Pad беше фантастичен начин за пътуване. Това даде възможност да се правят високи скокове или да се приземи от височина, без да се навреди на характера. Игралната общност наистина хареса Bounce Pad и феновете на играта продължиха да я искат обратно. Координаторът на общността на Epic Games обаче каза, че елементът е премахнат поради появата на голям брой нови начини за придвижване около картата, като ATK, колички за пазаруване и други, планирани в близко бъдеще.

Zapatron

Мнозина не са запознати с тези оръжия. Той се появи в играта преди първия сезон, така че повечето играчи дори не знаят какво представлява. Zapatron беше мощна снайперска пушка с футуристичен дизайн, която изстрелва електрически заряди. Оръжието беше твърде точно и причини твърде много щети, което естествено предизвика възмущение в игровата среда заради дисбаланса. Така че артикулът беше поставен на склад през 2017 г., но все още можете да разгледате тази пушка, като закупите игровия режим Save The World, който има Zapetron.

Барабанен пистолет

Този пистолет-автомат беше изключително удобен и полезен и когато беше изваден от играта, много фенове бяха разочаровани. Барабанният пистолет имаше голям обем на магазина, висока точност на средни разстояния и нанесе значителни щети. С негова помощ беше възможно лесно да се унищожат препятствия и да се спечели в близки двубои. С течение на времето играчите започнаха да използват това универсално оръжие толкова често вместо каквото и да било друго, че Epic Games премахна Drum Gun от кръпка 5.40.

Взривна пушка

Това оръжие е един от онези предмети, които остават в играта много дълго време, но рядко се използват едновременно. Пушката не само беше трудна за намиране, но беше и неточна дори при среден обсег и нанесе сравнително малки щети. Разработчиците прецениха, че темата не съответства на общото усещане за играта и решиха да я премахнат при актуализиране до кръпка 7.10.

Двойна цева пушка

Когато този продукт беше пуснат преди много време, той донесе актуализация на играта, тъй като от дълго време нови пушки и снайперски пушки не излизат. Това беше добра пушка, която можеше незабавно да постави врага на близко разстояние. Но след известно време оръжието е изпратено в магазина поради модернизацията на пушката с помпа. Последният стана толкова ефективен, колкото пушката с двойна цев, но беше по-точен, имаше по-голям запас от боеприпаси и по-кратко време за презареждане.

Chiller

Този забавен и лесен за използване капан най-често се използва срещу начинаещи или невнимателни играчи. Когато стъпите на капан, той покрива краката ви с лед, ограничавайки движението. Докато краката ви са замръзнали, не можете да се качвате по рампи и да използвате медицински предмети.

Стари капани

Все още не знаем защо всички тези обекти са съществували в играта. Всички те служиха на една и съща цел, но изглеждаха различно. Няколко месеца по-късно те с основание бяха възприети от разработчиците като бъркотия и отстранени. Въпреки това все още можете да преглеждате и използвате тези елементи, но само срещу хъскитата в PvE режим Save The World.

Шест зарядни

Това оръжие имаше уникална механика, която го отличаваше от останалите пистолети в играта. Можете да снимате по два начина: бавно, но точно, като използвате обхвата или не целите обхвата, но много по-бързо. Този единствен по рода си револвер беше пуснат с актуализация на Хелоуин, която донесе зомбита, специални предизвикателства и оръжия. Но след кратко време шест зарядното устройство отиде в хранилището, тъй като не отговаряше на бързо променящия се свят на играта.

Ръководство за изстрелване на ракети

Въведена още през сезон 5, ракетната ракета достави много забавление на хората, които обичат да „пушат“ от далеч твърде предпазливи играчи. Това оръжие ви позволи да контролирате полета на ракетата, докато излезе таймерът за време, след което губите контрол и ракетата отива по директен начин. Интересното е, че пусковата машина беше почистена няколко пъти и върната в играта. Преди последния път, когато беше скрита, ракетният снаряд имаше провал, поради което тя стреля не напред, а назад. Изобретателните играчи веднага се сетили да използват тази грешка за реактивни полети, което им позволи бързо да се движат из зоната за игра.

Интересни Статии